Prijs 1-op-1 sessie (incl. intake)
Ademwerk verbonden adem
95 euro
Ademwerk verbonden adem met Cacao
110 euro
Lichaamswerk d.m.v. Trauma Release (BRTT®)
90 euro
Combinatie sessie Trauma Release & Breath (TRB®)
135 euro
Slaap van de Yogi
60 euro

Duo Sessie

Mocht je er de voorkeur aangeven samen te komen, dan is dat mogelijk (tot 2 personen). Prijs verbonden ademsessie: 140 euro. Prijs BRTT®: 130 euro. Prijs TRB®: 220. Prijs Slaap van de Yogi: 100 euro.

 

Traject

Een traject behoort tot de mogelijkheden, het is advies op maat. Wat heb jij nodig? In een reeks van sessies wordt ernaar gestreefd de ademhaling te bevrijden van blokkades zodat er een natuurlijke, volledige ademhaling ontstaat. Er wordt gestart met sessies waarin de ontspannen ademtechnieken worden meegenomen, na een paar sessies komt ook het stuk Lichaamswerk aan bod. Het doel is hier thuis ook mee aan de slag te gaan zodat jij jezelf uiteindelijk zowel mentaal als fysiek kunt bevrijden. Het is een vorm van zelfgenezing, ik heel je dus niet, dat doe je zelf!

 

Donatie basis

Voor mensen met een kleine beurs wil ik mijn diensten ook toegankelijk maken. Dit gaat als volgt: Stuur mij een persoonlijk berichtje via info@lindademwerk.nl. Ik zet je dan (op volgorde van binnenkomst) op een lijst. Geef bij voorkeur aan welke dag jou het beste schikt. Check de contra-indicaties onder Ademwerk en geef bijzonderheden in de mail aan mij door.

Ik neem dan begin van de week contact met je op om te kijken of het jou deze zelfde week ook schikt. Zo nee, dan ga ik naar de 2e van de lijst.

Het is dus helaas niet mogelijk vantevoren te reserveren.

De ademsessie zal max. 1,5 uur duren (is zonder coachgesprek en vragenlijst).

De donatie is geheel vrijwillig en op vertrouwen naar draagkracht. Voel geen enkele schroom en je meer dan welkom.