Prijs (1-op-1 sessie incl. intake)
Ademwerk
95 euro
Ademwerk met Cacao
110 euro
Lichaamswerk (BRTT)
90 euro
Slaap van de Yogi
60 euro
Volledige combinatiesessie Ademwerk/Lichaamswerk (BRTT)
160 euro
Ademwerk of Slaap van de Yogi i.c.m. introductie Lichaamswerk/BRTT: + 20 euro

Combinatie sessie

Een volledige combinatie sessie Adem- en Lichaamswerk (BRTT) is mogelijk. Dit is erg krachtig (de 1e keer niet aan te bevelen). Het brengt hoofd/ego naar de achtergrond, er is totale ontspanning, waardoor het onderbewustzijn de kans krijgt omhoog te komen. Het lichaam gaat dan geheel ontspannen de ademsessie in. Deze sessie duurt in totaal ongeveer 3 uur.

Een combinatiesessie met een introductie BRTT samen met Slaap van de Yogi of Ademwerk is tevens mogelijk, er komt dan een toeslag van 20 euro op de sessie prijs.

Duo Sessie

Mocht je er de voorkeur aangeven samen te komen, dan is dat mogelijk (tot 2 personen), m.u.v. de Combinatie-sessie. Prijs: 150 euro (75 euro per persoon). 

 

Donatie basis

Voor mensen met een kleine beurs wil ik mijn diensten ook toegankelijk maken. Dit gaat als volgt: Stuur mij een persoonlijk berichtje via info@lindademwerk.nl. Ik zet je dan (op volgorde van binnenkomst) op een lijst. Geef bij voorkeur aan welke dag jou het beste schikt. Check de contra-indicaties onder Ademwerk en geef bijzonderheden in de mail aan mij door.

Ik neem dan begin van de week contact met je op om te kijken of het jou deze zelfde week ook schikt. Zo nee, dan ga ik naar de 2e van de lijst. 

Het is dus helaas niet mogelijk vantevoren te reserveren.

De ademsessie zal max. 1,5 uur duren (is zonder coachgesprek en vragenlijst).

De donatie is geheel vrijwillig en op vertrouwen naar draagkracht. Voel geen enkele schroom en je meer dan welkom.